Punaherukkapavlova

1689

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1689

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

2 keskikokoista marenkipohjaa
3 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1 dl tuorejuustoa
½ dl vaniljakreemijauhetta
3 dl punaherukoita
½ dl tomusokeria
tuoreita marjoja koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Rosan viiniasiantuntijoiden suosikki! Tässä jälkkärissä punaherukat tuovat kivaa kirpakkuutta muuten makeaan pavlovaan. Etenkin kesällä tämä resepti on hitti, kun kotimaiset marjat ovat parhaimmillaan.

 

1. Vatkaa kerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja vatkaa vielä hetki. Nostele sekaan varovasti vaniljakreemijauhe ja anna maustua noin 15 minuuttia. Tarkista, että vaahto on edelleen kovaa ja vatkaa vielä tarvittaessa. Siirrä vaniljakerma pursotinpussiin.

 

2. Pyörittele sillä aikaa punaherukat tomusokerissa ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.

 

3. Pursota ensimmäisen marenkipohjan päälle puolet vaniljakermavaahdosta ja peitä punaherukoilla.

 

4. Peitä täyte toisella marenkipohjalla ja pursota päälle loppu kermavaahto.

 

5. Koristele marjoilla ja tarjoile sellaisenaan.

 

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4-6