Punaherukkapavlova

1248

750 ml

1+1=3 Organic Cava Brut

Espanja

1248

750 ml

1+1=3 Organic Cava Brut

Espanja

Ainekset

2 keskikokoista marenkipohjaa 3 dl kuohukermaa 1 dl sokeria 1 dl tuorejuustoa ½ dl vaniljakreemijauhetta 3 dl punaherukoita ½ dl tomusokeria tuoreita marjoja koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Vatkaa kerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja vatkaa vielä hetki. Nostele sekaan varovasti vaniljakreemijauhe ja anna maustua noin 15 minuuttia. Tarkista, että vaahto on edelleen kovaa ja vatkaa vielä tarvittaessa. Siirrä vaniljakerma pursotinpussiin.

2. Pyörittele sillä aikaa punaherukat tomusokerissa ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.

3. Pursota ensimmäisen marenkipohjan päälle puolet vaniljakermavaahdosta ja peitä punaherukoilla. Peitä täyte toisella marenkipohjalla ja pursota päälle loppu kermavaahto.

4. Koristele tuoreilla marjoilla ja tarjoile sellaisenaan.

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4-6
Erikoistyövälineet: sähkövatkain, pursotinpussi