Punaherukka-valkosuklaa-frangipaani

1248

750 ml

2u Duas Uvas White Sparkling Brut

Portugali > IG Lisboa

-%

1248

750 ml

2u Duas Uvas White Sparkling Brut

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

125 g pehmeää voita
125 g sokeria
2 kananmunaa
125 g mantelijauhoja
20 g vehnäjauhoja
1 d tuoreita punaherukoita
1 levy valkosuklaata
mantelilastuja koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Esilämmitä uuni 180C asteeseen ja voitele piirakkavuoka valmiiksi. Ota voi huoneenlämpöön pehmenemään hyvissä ajoin ennen työstämistä.
 
Vatkaa sokeri ja pehmeä voi vaahdoksi. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen kokoajan sekoittaen. Vatkaa joukkoon matalalla teholla mantelijauhot ja vehnäjauhot. Kaada massa voideltuun piirakkavuokaan ja painele taikinaan punaherukoita ja karkeaksi rouhittuja valkosuklaalohkoja. Koristele mantelilastuilla.
 
Paista uunin alatasolla noin 20 minuuttia, kunnes piirakka on kokonaan kypsää. Tarjoile raikkaan sorbetin tai vaniljajäätelön kanssa.
 
Valmistusaika: 35 min
Annosmäärä: 8-10 palaa
Erikoistyövälineet: sähkövatkain