Puhvelimozzarella ja paahdetut tomaatit

998

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

-%

998

750 ml

Ruppertsberger Trocken Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

1 puhvelimozzarella

1 prk kirsikkatomaatteja

tuoretta basilikaa

oliiviöljyä

suolaa ja pippuria

balsamicoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tässäpä simppeli herkku tai alkupala viinin kylkeen! Puhvelimozzarellan sijaan voit myöskin käyttää Burrataa!

 

1. Laita uuni 225 asteeseen.  Aseta tomaatit uunivuokaan ja ripottele oliiviöljyä päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Voit lisätä myös valkosipulia, jos haluat.

 

2. Paista uunissa 15 min. Asettele puhvelimozzarella lautasen keskelle ja paahdetut tomaatit sen ympärille. ripottele päälle vielä päälle öljyä, balsamicoa sekä pippuria.

 

3. Koristele halutessasi basilikalla! Nauti esimerkiksi leivän kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: Alkupalaksi 2 hlölle.

Spread the love