Prosecco-rypäleet

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

500 g rypäleitä

noin 3 dl proseccoa

1 dl sokeria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Hauska naposteluidea seuraaviin illanistujaisiin!

 

1. Laita pestyt viinirypäleet isoon kulhoon, töki rypäleihin reikiä cocktailtikulla ja kaada päälle kuohuviini. Peitä kulho muovikelmulla ja siirrä jääkaappiin 2 tunniksi tai yön yli.

 

2. Valuta rypäleet. Laita laakeaan kulhoon sokeria ja pyörittele rypäleet kauttaaltaan sokerissa.

 

3. Voit syödä rypäleet heti tai pakastaa niitä vielä 1 tunnin ajan!

 

Valmistusaika: noin 2 h

Spread the love