Pizzadippi

1399

750 ml

Casa Marrone Appassimento Organic

Italia > Apulia > IGT Puglia

-%

1399

750 ml

Casa Marrone Appassimento Organic

Italia > Apulia > IGT Puglia

-%

Ainekset

1 pkt valmis pizzataikina (esim. Fazer)

2 dl tomaattikastiketta

100 g juustoraastetta

200 g tuorejuusto

50 g pepperoni -siivuja

loraus oliiviöljyä  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Valmiista pizzataikinasta loihdit helposti juustoisen pikkupurtavan!

 

1. Ota valmis pizzataikina hyvissä ajoin sulamaan. Voit myös tehdä pizzataikinan itse.

 

2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Yhdistä kulhossa tuorejuusto sekä juustoraaste ja notkista seos tarvittaessa kermalla.

 

3. Jaa pizzataikina noin 10 osaan ja pyörittele pieniksi taikinapalloiksi.

 

4. Lorauta valurautapannun pinnalle oliiviöljyä. Levitä pannun pohjalle tomaattikastike ja asettele pannun reunoille taikinapallot. Jätä keskelle aukko juustoseokselle.

 

5. Levitä pannun keskelle juustoseos ja pepperonisiivuja. Voit lisätä myös muita täytteitä mielesi mukaan. Ripottele pepperonin päälle vielä kevyt kerros juustoraastetta.

 

6. Paista pizzadippiä uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia, kunnes reunat ovat saaneet väriä ja juusto sulanut.

 

Valmistusaika: 40 min

Annosmäärä: 2

Spread the love