Pizza Sandwich

1298

1198

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-8%

1298

1198

750 ml

Femar Vini Gran Appasso

Italia > IGP Puglia Passito

-8%

Ainekset

pizzataikina pakasteesta

oliiviöljyä

1 prk pestoa

3 tomaattia

1 pallo mozzarellaa

rucolaa

150 g ilmakuivattua kinkkua

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Somen vallannut hittiresepti Pizza Sandwich löysi tiensä Rosan keittiöön! Voit oikaista ja käyttää reseptiin valmista pizzataikinaa.

 

1. Sulata pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Muotoile taikinapallerot pyöreiksi pizzoiksi.

 

2. Nosta pizzat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja lorauta päälle oliiviöljyä. Taita pizzapohja kahtia, jotta toinen osa tulee kanneksi. Lorauta vielä kannen päälle oliiviöljyä ja paista uunissa 250 asteessa noin 10 minuuttia, tai kunnes taikina on saanut hieman väriä.

 

3. Anna pizzapohjien hetken jäähtyä uunin jälkeen ja lisää sitten täytteitä oman makusi mukaan. Me täytimme pizzat pestolla, ilmakuivatulla kinkulla, mozzarellalla, tomaatilla, punasipulilla sekä rucolalla.

 

Valmistusaika: noin 20 min + taikinan sulatus/kohoaminen
Viinisuositus: Femar Vini Gran Appasso

Spread the love