Piri piri scampit

1999

750 ml

Bestheim Riesling Grand Cru Schlossberg

Ranska > AC Alsace Grand Cru

-%

1999

750 ml

Bestheim Riesling Grand Cru Schlossberg

Ranska > AC Alsace Grand Cru

-%

Ainekset

800 g – 1 kg katkarapuja
3 kpl valkosipulia
1 rkl paprikajauhetta
0,5 tl chilia
1/2 nippua persiljaa
50 g salottisipulia
2 dl öljyä
sitruunaa lohkoina

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1.  Kuori sipulit ja siirrä ne ja mausteet tehosekoittimeen ja soseuta.

 

2. Aseta katkaravut kuumalle ja kuivalle paistinpannulle. Kypsennä, kunnes ensimmäinen puoli on ruskistunut ja rapea.

 

3. Kaada öljykastike katkarapujen päälle. Pyöräytä katkaravut ympäri muutaman kerran pannulla kunnes ne ovat kypsiä.

 

Tarjoile couscousin kanssa.

 

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4 annosta