Pippurihärkäkastiketta ja pastaa

1248

750 ml

Hope Shiraz Reserve

Australia >South Eastern Australia

-%

1248

750 ml

Hope Shiraz Reserve

Australia >South Eastern Australia

-%

Ainekset

tuorepastaa

400 g naudan sisäfileesuikaleita
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
100 g pippurituorejuustoa
2 rkl sinappia
1 rkl härkäfondia
1 herkkukurkku
2 dl kermaa

tuoreita yrttejä koristeluun

 

 

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista.

 

2. Kuumenna voi-öljyseos, paista siinä fileesuikaleet, leikattu sipuli ja hienonnettu valkosipuli.

 

3. Lisää pippurijuusto, sinappi, fondi, suikaloitu herkkukurkku ja kerma. Anna hetken kypsyä sopivaan sakeuteen.

 

4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.

 

Koristele haluamillasi tuoreilla yrteillä (esim. basilika, persilja) ja tarjoa esimerkiksi tuoreen patongin kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4