RiistaPintakypsennetty Poro Carpaccio 31 98 750 ml Châteauneuf-du-Pape Le Moulin Teyroud 2018Ranska >AC Châteauneuf-du-Pape VIINISUOSITUS AINEKSETPoron sisäfileen (Huom. voit käyttää myös kaurista tai pienen peuran sisäfileetä) n. 1 rkl riistamaustetta (käytin Sallinen) n. 1 tl rouhittua mustapippuria suolaa myllystä tilkka öljyä ja voita, 2 valkosipulinkynttä murskattuna ruskistamiseenTarvitset tarjolle myös esim: rukolaa Parmesan juustoa lastuina balasmicokastiketta tyrniä tai puolukkaa (kapriksia)Lisäksi: tuorekelmua VALMISTUS VALMISTUS Mausta filee kauttaaltaan riistamausteella ja mustapippurilla ja anna maustua puolisen tuntia.Laita paistinpannulle öljy, voi ja murskatut valkosipulinkynnet. Kuumenna pannu todella kuumaksi ja paista nopeasti fileeseen kauttaaltaan ruskea pinta. Huom. Fileen ei ole tarkoitus kypsyä vaan ruskistuksesta tulee kaunis pinta ja paljon hyvää makua.Kääri ruskistettu filee tuorekelmuun, muotoile siitä tasapaksu pötkö ja laita pakastimeen kohmettumaan. (Kun liha on kohmeinen niin se helpottaa siivuttamista.)Laita tarjoiluastiaan alimmaiseksi kerros rukolaa. Leikkaa kohmeisestä fileestä ohuen ohuita siivuja ja asettele ne rukolan päälle. Rouhi fileesiivujen päälle hieman suolaa. Koristele Parmesan-juustolla, tyrnimarjoilla tai puolukoilla, (sekä kapriksilla). Valuttele päälle vielä balsamicokastiketta ohuina viivoina.Poro Carpaccio toimii loistavasti juhlavana itsenäisyyspäivän tai joulun alkupalana. | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 14 tammikuun, 2021
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaisti Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat