Pinaatti-juustotäytetyt croissantit

899

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

899

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

1 paketti Danerollesin croissants tuoretaikinaa

 

TÄYTE

1 pss pinaattia

2 tl öljyä + voita

1 pkt fetajuustoa

 

PÄÄLLE

1 kananmuna

1 kourallinen vaaleita seesaminsiemeniä

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Esilämmitä uuni 200C asteeseen.

 

1. Paista pinaattia öljy-voi seoksessa nopeasti niin, että lehdet säilyvät vihreinä mutta rakenne pehmenee. Siirrä pinaatit pieneen sekoituskulhoon ja murenna joukkoon feta. Muotoile massasta kiinteä pallo.

 

2. Poksauta tuoretaikinapaketti auki ja rullaa se pakkauksen ohjeiden mukaisesti uunipellille kolmioiksi. Täytä jokaisen kolmion alareunaan teelusikallinen pinaatti-fetamassaa ja pyöritä croissantit kiinni ohjeiden mukaisesti.

 

3. Voitele kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista uunissa noin 10-15 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää.

 

Tarjoile tuoreet croissantit lämpiminä sellaisenaan.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 6 croissanttia