Pikapaella

1199

948

750 ml

Berceo Tempranillo

Espanja > DO Rioja

-21%

1199

948

750 ml

Berceo Tempranillo

Espanja > DO Rioja

-21%

Ainekset

100 g chorizoa

300 g broilerin suikaleita

1 sipuli

250 g valmisriisi

pippuria ja suolaa

savupaprika -maustetta

chili-maustetta

1 sitruunan mehut

tuore korianteri (tai muu yrtti)

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Paella on espanjalainen herkku, joka vie perinteiseen tyyliin valmistettuna aikaa. Tässä ohjeessa on hieman oikaistu reseptiä, jolloin se valmistuu tiukassakin aikataulussa! Valmisriisin sijaan voit myös käyttää edelliseltä päivältä ylijääneet riisit.

 

1. Pilko ensimmäiseksi sipuli ja chorizo. Voit lisätä annokseen myös herneitä, chiliä ja muita kasviksia mielesi mukaan.

 

2. Lisää öljytylle pannulle sipuli ja kuullota hieman. Voit lorauttaa sipuleille hieman valkoviiniä, muttei se ole välttämätöntä. Lisää sitten broileri, paista kypsäksi ja lisää joukkoon valmisriisi. Sekoita hyvin.

 

3. Lisää joukkoon vielä mausteet ja chorizomakkara. Madalla lämpöä.

 

4. Tarjoile pikapaella sitruunasiivulla ja haluamillasi yrteillä viimeisteltynä!

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 3-4

Spread the love