Pikainen porkkanakakku mikrossa

1269

750 ml

Pizzolato Organic Moscato Dolce

Italia

-%

1269

750 ml

Pizzolato Organic Moscato Dolce

Italia

-%

Ainekset

2 porkkanaa

2 dl jauhoja

2 kananmunaa

2 dl kreikkalaista jogurttia

1 dl fariinisokeria

1 tl kanelia

1 tl leivinjauhetta

nokare voita sulatettuna

 

KUORRUTE

150 g tuorejuustoa

1 rkl tomusokeria

1 rkl hunajaa

hasselpähkinämurua

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Alkoiko makeanhammasta kolottaa? Mikrossa valmistat nopeasti pienen porkkanakakun, jolla makeannälkä jää historiaan!

 

1. Raasta porkkanat kulhoon. Lisää joukkoon jauhot, jogurtti ja kananmunat. Sekoita tasaiseksi massaksi.

 

2. Lisää joukkoon sokeri, kaneli, leivinjauhe ja sulatettu voi. Sekoita ja laita kuppeihin tai pieniin jälkiruoka-astioihin.

 

3. Paista mikrossa noin 2 min, kunnes taikina irtoaa reunoista mutta ei ole liian kuivaa.

 

4. Anna hetken jäähtyä ja valmista tällä välin kuorrute tuorejuustosta, tomusokerista ja hunajasta. Yhdistä ainesosat kulhossa ja sekoita.

 

5. Lusikoi kuorrutetta porkkanakakkujen päälle ja kruunaa annos hasselpähkinämurulla!

 

Annos: 2

Valmistusaika: noin 10 min

Spread the love