Ainekset
2 porkkanaa
2 dl jauhoja
2 kananmunaa
2 dl kreikkalaista jogurttia
1 dl fariinisokeria
1 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
nokare voita sulatettuna
KUORRUTE
150 g tuorejuustoa
1 rkl tomusokeria
1 rkl hunajaa
hasselpähkinämurua
VALMISTUSOHJE
Alkoiko makeanhammasta kolottaa? Mikrossa valmistat nopeasti pienen porkkanakakun, jolla makeannälkä jää historiaan!
1. Raasta porkkanat kulhoon. Lisää joukkoon jauhot, jogurtti ja kananmunat. Sekoita tasaiseksi massaksi.
2. Lisää joukkoon sokeri, kaneli, leivinjauhe ja sulatettu voi. Sekoita ja laita kuppeihin tai pieniin jälkiruoka-astioihin.
3. Paista mikrossa noin 2 min, kunnes taikina irtoaa reunoista mutta ei ole liian kuivaa.
4. Anna hetken jäähtyä ja valmista tällä välin kuorrute tuorejuustosta, tomusokerista ja hunajasta. Yhdistä ainesosat kulhossa ja sekoita.
5. Lusikoi kuorrutetta porkkanakakkujen päälle ja kruunaa annos hasselpähkinämurulla!
Annos: 2
Valmistusaika: noin 10 min