Kotiruoka Lisukkeet Makkara Nopeat ReseptitPigs in blankets – Nakkipiilot 14 98 750 ml LAB SignaturePortugali > IG Lisboa VIINISUOSITUS AINEKSET1 paketti pekonia (170 g) 300 g prinssinakkeja tai tavallisia nakkeja, jotka leikataan kahteen osaan VALMISTUS VALMISTUS Leikkaa nakit keskeltä kahtia jos sinulla ei ole prinssinakkeja.Leikkaa pekonisiivut puoliksi keskeltä ja kääri jokaiseen puolikkaaseen pekonisiivuun yksi nakki.Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia tai kunnes pekonin pinta on kauniin ruskea.Alkuperäinen resepti ja kuva: www.kulinarismiamahantaydelta.fi | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 27 marraskuun, 2020
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaisti Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat