Pho-kesäkeitto

1349

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1349

750 ml

Ruppertsberger Imperial Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

LIHALIEMI:
1 punainen chili
3 cm pala inkivääriä
4 kevätsipulia
rypsiöljyä paistamiseen
1 l lihalientä
100 g tuorejuustoa
1 lime

1 paketti (á 360 g) naudan ulkofileepihvejä
200 g munanuudelia
½ varhaiskaalta
2 porkkanaa
3 dl tuoreita herneitä
1 rasia herneenversoja
1 puntti thaibasilikaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Valmistele lihaliemi: Hienonna chili, inkivääri ja kevätsipulin vaaleat osat karkeasti pieniksi suikaleiksi. Säästä sipulien vihreät osat myöhemmäksi. Ruskista kasviksia kattilan pohjalla kuumassa öljyssä ja kaada päälle lihaliemi. Hauduta keskilämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.

2. Kuumenna toisessa kattilassa erittäin suolaista vettä ja varaa lähellesi siivilä, joka mahtuu kattilaan. Viipaloi pihvit poikkisyin ohuiksi suikaleiksi ja lisää kiehuvaan suolaveteen noin minuutiksi. Siivilöi lihat valmiiksi annoskulhoihin. Kypsennä munanuudelit seuraavaksi pakkauksen ohjeen mukaisesti, siivilöi annoskulhoihin ja siirrä kulhot odottamaan.

3. Suikaloi varhaiskaali, porkkanat sekä loput kevätsipulit mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Hienonna karkeasti herneenversot ja thaibasilika. Annostele runsaasti kaikkea jokaiseen kulhoon lihojen ja munanuudelien kanssa.

4. Viimeistele lihaliemi juuri ennen tarjoilua tuorejuustolla ja mausta limellä ja suolalla. Kaada kulhoihin lientä oman maun mukaan ja nauti tuoreista ja ihanan rapeista vihanneksista sellaisenaan kuuman liemen kanssa.

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4