Persikka-sinihomejuustopiirakka

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1298

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

500 g esikaulittua ja laskostettua voitaikinaa (pakaste)

100 g ranskankermaa

100 g sinihomejuustomurua

240 g säilykepersikkaa

tuore timjami

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Helppo purtava illanistujaisiin on tässä! Makean persikan ja suolaisen sinihomejuuston yhdistelmä on todella herkullinen.

 

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Viipaloi säilykepersikat.

 

2. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaisesti ja laita leivinpaperille. Kauli taikina hieman ohuemmaksi levyksi. Jos sinulta ei löydy kaulinta, voita laittaa taikinan päälle leivinpaperin ja käyttää kaulimen sijaan viinipulloa!

 

3. Levitä pohjan päälle ranskankerma, persikkaviipaleet sekä sinihomejuustomuru. Voit lisätä halutessasi myös tuoretta timjamia. Paista uunissa noin 20 minuuttia, kunnes piirakka on saanut väriä pintaan.

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 8

 

Viinisuositus: Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Spread the love