Persikkasangria

1349

750 ml

1+1=3 Organic Cava Brut

Espanja

-%

1349

750 ml

1+1=3 Organic Cava Brut

Espanja

-%

Ainekset

1 pullo 1+1=3 Cava Brut
4 kpl persikkaa
2,5 dl persikkanektaria
1 sitruuna
1 l jääpaloja
1 ruukku tuoretta sitruuna verbenaa tai sitruuna melissaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Monelle espanjalainen sangriakannu on tuttu, mutta tällä kertaa se saa valmistetaan kuohuviinistä ja se saa makunsa tuoreista persikoista ja yrteistä. Kesällä on ihana nauttia raikkaita kylmiä juomia!

 

1. Jäähdytä kuohuviini ja persikat jääkaapissa. Valmista reilusti jääpaloja!

 

2. Leikkaa persikasta lohkoja. Laita kannuun persikoita ja jätä jokaiselle lasiin laitettavaksi vähintään yhdet lohkot.
Lisää myös runsaasti valitsemasi yrtin lehtiä.

 

3. Lisää sitten persikkanektari ja kaada päälle kuohuviini. Jos maku kaipaa mielestäsi lisää hapokkuutta, purista joukkoon hieman sitruunan mehua. Älä laita kannua liian täyteen, jotta jäitä mahtuu reilusti kannuun.

 

4. Lisää viimeiseksi jäät. Sekoita pitkällä lusikalla ja tarjoile kauniista laseista. Kippis!

 

Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 4