Etsi Generic filters Hidden label Exact matches only Hidden label Hidden label Hidden label Filter by Custom Post Type Hidden label Hidden label Hidden label UncategorizedMehevää karjalanpaistia 9 98 750 ml Epicuro rossoItalia > DOC Roma Rosso VIINISUOSITUS AINEKSET800 g valmiiksi paloiteltua karjalanpaistilihaa 2-3 kpl sipulia 2 porkkanaa 8-10 kokonaista mustapippuria1-1½ tl suolaa 2 laakerinlehteä 1-1,5 l vettä VALMISTUS VALMISTUS Karjalanpaisti on suomalaisten perinneruokien ehdoton klassikko!Aikaa karjalanpaistin valmistamiseen tosin kannattaa varata reilusti, sillä täydellinen karjalanpaisti muhii uunissa useita tunteja.Paista lihoja pienissä erissä kuumalla pannulla voissa, hetken, että saavat väriä. Lisää vuokaan lihojen päälle viipaloitua porkkanaa, sipuli lohkoina. Paista loput lihat ja kaada edellisten päälle.Mausta suolalla. Lisää joukkoon maustepippurit ja laakerinlehdet. Kaada paistopannulle vettä ja anna kiehahtaa, ja kaada lihojen päälle.Paista uunissa 200 astetta n. kolme tuntia.Tarjoile perunamuusin tai kokonaisten perunoiden kanssa. | Tulosta resepti tästä. MITÄ RESEPTIÄ ETSIT?Rosan resepteistä löydät helposti juuri etsimäsi ruokaohjeen. Onko jääkaapissa lohta, jauhelihaa tai kanaa? Pääraaka-aineen hausta löydät reseptit helposti. Tekisikö mieli kreikkalaista? Maailman maut kategoriasta löydät suosikkimaidesi reseptit. Nopeista resepteistä löydät helpotuksen kiireiseen arkeen. Aloita makumatka valitsemalla sinulle sopivat reseptit alta.Bon Appétit! Lihapullat Pasta Pizza Kana Kala Jälkiruuat Pääraaka-aine Vieraita tulossa Sinkkureseptit Erikoisruokavaliot Nopeat reseptit Maailman maut Pääruoat Kategorian mukaan Ateriat AINEKSET Share This marraskuu 27, 2017
Pääraaka-aine Vieraita tulossa Sinkkureseptit Erikoisruokavaliot Nopeat reseptit Maailman maut Pääruoat Kategorian mukaan Ateriat