Pekonipihvi punaviinikastikkeella

1999

750 ml

Château Tour Bayard Montagne-Saint-Emilion

Ranska > AC Montagne-Saint-Emilion

-%

1999

750 ml

Château Tour Bayard Montagne-Saint-Emilion

Ranska > AC Montagne-Saint-Emilion

-%

Ainekset

600 g dry aged naudan sisäfileetä

1 paketti pekonia

suolaa ja mustapippuria

3 rkl voita

3 rkl oliiviöljyä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Ihana murea pihvi kääriytyy pekoniin, ai että! Tämän reseptin kanssa ei voi mennä pieleen.

 

1. Esilämmitä uuni 150°C ja valmista punaviinikastike TÄMÄN ohjeen mukaan. Voit myös oikaista halutessasi ja käyttää valmiskastiketta.

 

2. Leikkaa sisäfileestä 4-5 samankokoista annospalaa ja mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Rullaa jokaisen pihvin ympärille pala pekonia. Käytä tarvittaessa hammastikkuja, jotta pekonit pysyy paikallaan.

 

3. Kuumenna voi ja oliiviöljy pannulla. Kun rasva on vaaleanruskeaa laita liha pannulle ja paista 3 minuuttia per puoli. Siirrä lihat uunipellille ja kypsennä haluamaasi kypsyyteen: 2-4 minuuttia rare, 6–8 minuuttia medium ja 10–15 minuuttia well done / kypsä. Siirrä lihat folion sisään vetäytymään 10 minuutiksi paiston jälkeen.

 

Tarjoile lämmin pekonipihvi ja kastike vaikkapa lohkoperunoiden kanssa!

 

Valmistusaika: 1 h
Annosmäärä: 4-5