Pasta pronto

998

750 ml

Nero Grande Negroamaro Cabernet Sauvignon

Italia >Apulia> IGP Puglia

-%

998

750 ml

Nero Grande Negroamaro Cabernet Sauvignon

Italia >Apulia> IGP Puglia

-%

Ainekset

300 g pastaa

ripaus chilirouhetta ja pippuria

1 prk tomaattimurskaa (n. 400-500g)

2 valkosipulinkynttä

reilusti parmesaaniraastetta

1 pkt pieniä mozzarellahelmiä

tuore basilika koristeluun  

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pasta pronto eli nopea pasta sopii kiireiselle kokille!

 

1. Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti.

 

2. Lisää pannulle 2 valkosipulinkynttä. Valkosipulia ei tarvitse pilkkoa, sillä se nostetaan myöhemmin pois pannulta.

 

3. Lisää pannulle chilihiutaleita ja tomaattimurska. Anna porista hiljalleen. Voit lisätä halutessasi lorauksen punaviiniä kastikkeeseen antamaan lisää makua. Nosta valkosipulit pois kastikkeesta.

 

4. Kun pasta on al dente, nosta se pannulle kastikkeen sekaan. Sekoita hyvin ja lisää tarvittaessa joukkoon loraus keitinvettä.

 

5. Lisää annokseen pippuria sekä parmesaania ja annostele pasta lautasille. Lisää annoksen päälle mozzarellaa tai burrataa sekä tuoretta basilikaa!

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 20 min

Spread the love