Pasta Caprese ja friteerattuja basilikan lehtiä

1248

750 ml

Vinistella La Passione Organico Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

1248

750 ml

Vinistella La Passione Organico Pinot Grigio

Italia > IGT Terre Siciliane

-%

Ainekset

PASTA CAPRESE
400 g pastaa
3 kpl valkosipulinkynttä
1 pkt mozzarellaa
150 g kirsikkatomaatteja
basilikaa
mustapippuria
oliiviöljyä

 

FRITEERATTU BASILIKA
1 ruukku basilikaa
öljyä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Siivilöi vesi ja laita pastat kulhoon odottamaan.

 

2. Leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi siivuiksi ja paista runsaassa oliiviöljyssä kullanruskeiksi. Paista kevyesti, jätä pannu matala lämmölle.

 

3. Kaada pastat valkosipulien joukkoon ja revi joukkoon mozzarellaa. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita joukkoon. Revi päälle basilikaa ja lorauta oliiviöljyä sekä rouhi mustapippuria.

 

4. Lämmitä öljy 160°C asteiseksi, eli kunnes öljy kuplii kevyesti kun upotat siihen lehden. Friteeraa basilikanlehtiä, kunnes ovat kauniin värisiä. Nosta lehdet talouspaperille kuivumaan hetkeksi ja nauti pastan kanssa.

 

Valmistusaika: 40 min.
Annosmäärä: 4

Noin 1,60€ per annos