Ainekset
1 pkt broilerinmaksaa (pakaste)
2 dl esikäsiteltyjä sieniä
2 dl esikäsiteltyjä sieniä
400 g pastaa
1 salottisipuli
1-2 valkosipulinkynsiä
2 rosmariininoksaa
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl vehnäjauhoja
¾ dl marsalaviiniä
2 dl kuohukermaa
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria myllystä
VALMISTUSOHJE
Spread the love
Broilerin maksa kypsyy pannulla nopeasti parissa minuutissa ja maistuu sienien kanssa kermaisessa kastikkeessa.
- Sulata broilerinmaksat. Jos käytät kuivattuja sieniä, liota niitä15 minuuttia. Sulata pakastetut sienet. Purista sienet kuiviksi.
- Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Taputtele sulaneet maksat kuiviksi talouspaperilla. Leikkaa ne suupaloiksi.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita rosmariininoksien kanssa pannussa öljyssä noin 5 minuuttia.
- Pyörittele maksat kevyesti vehnäjauhoissa. Lisää ne pannuun ja paista sekoitellen muutama minuutti. Ota maksat hetkeksi pois pannusta, laita sienet tilalle.
Paista sieniä muutama minuutti. Kaada viini pannuun ja anna sen kiehahtaa. Lisää kerma ja anna kiehua poristen muutama minuutti. - Valuta kypsä pasta, ota talteen hieman keitinvettä. Lisää pasta ja maksat kastikkeeseen. Sekoita hyvin. Ohenna kastiketta tarvittaessa pastan keitinvedellä.
Rouhi mustapippuria päälle ja tarjoa heti.