Ainekset
1 pkt broilerinmaksaa (pakaste)
2 dl esikäsiteltyjä sieniä
400 g pastaa
1 salottisipuli
1-2 valkosipulinkynsiä
2 rosmariininoksaa
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl vehnäjauhoja
loraus marsalaviiniä
2 dl kuohukermaa
suolaa ja pippuria
VALMISTUSOHJE
Broilerin maksa kypsyy pannulla nopeasti parissa minuutissa ja maistuu sienien kanssa kermaisessa kastikkeessa!
1. Sulata broilerinmaksat.
2. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Taputtele sulaneet maksat kuiviksi talouspaperilla. Leikkaa ne suupaloiksi.
3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita rosmariininoksien kanssa pannussa öljyssä noin 5 minuuttia.
4. Pyörittele maksat kevyesti vehnäjauhoissa. Lisää ne pannuun ja paista sekoitellen muutama minuutti. Ota maksat hetkeksi pois pannusta, laita sienet tilalle.
Paista sieniä muutama minuutti. Kaada viini pannuun ja anna sen kevyesti kiehahtaa. Lisää kerma ja anna porista muutama minuutti.
5. Valuta kypsä pasta, ota talteen hieman keitinvettä. Lisää pasta ja maksat kastikkeeseen. Sekoita hyvin. Ohenna kastiketta tarvittaessa pastan keitinvedellä.
Rouhi mustapippuria päälle ja tarjoa heti.