Pasta broilerinmaksalla ja sienillä

2899

2,0 L

Pellerin Cotes du Rhone Blanc hanapakkaus

Ranska > AC Côtes du Rhône

-%

2899

2,0 L

Pellerin Cotes du Rhone Blanc hanapakkaus

Ranska > AC Côtes du Rhône

-%

Ainekset

1 pkt broilerinmaksaa (pakaste)
2 dl esikäsiteltyjä sieniä
400 g pastaa
1 salottisipuli
1-2 valkosipulinkynsiä
2 rosmariininoksaa
3 rkl oliiviöljyä
3  rkl vehnäjauhoja
¾ dl marsalaviiniä
2 dl kuohukermaa
1 tl suolaa
 ½ tl mustapippuria myllystä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Broilerin maksa kypsyy pannulla nopeasti parissa minuutissa ja maistuu  sienien kanssa kermaisessa kastikkeessa.

  1. Sulata broilerinmaksat. Jos käytät kuivattuja sieniä, liota niitä15 minuuttia. Sulata pakastetut sienet. Purista sienet kuiviksi.
  2. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Taputtele sulaneet maksat kuiviksi talouspaperilla. Leikkaa ne suupaloiksi.
  3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuleita rosmariininoksien kanssa pannussa öljyssä noin 5 minuuttia.
  4. Pyörittele maksat kevyesti vehnäjauhoissa. Lisää ne pannuun ja paista sekoitellen muutama minuutti. Ota maksat hetkeksi pois pannusta, laita sienet tilalle.
    Paista sieniä muutama minuutti. Kaada viini pannuun ja anna sen kiehahtaa. Lisää kerma ja anna kiehua poristen muutama minuutti.
  5. Valuta kypsä pasta, ota talteen hieman keitinvettä. Lisää pasta ja maksat kastikkeeseen. Sekoita hyvin. Ohenna kastiketta tarvittaessa pastan keitinvedellä.
    Rouhi mustapippuria päälle ja tarjoa heti.