Parsa-lohihodarit

2499

750 ml

Bestheim Grand Prestige Crémant d’Alsace Brut

Ranska >AC Cremant d'Alsace

-%

2499

750 ml

Bestheim Grand Prestige Crémant d’Alsace Brut

Ranska >AC Cremant d'Alsace

-%

Ainekset

1 nippu (500g) vihreää parsaa

300g graavilohta viipaleina

8 hot dog-sämpylää

ruohosipulia hienonnettuna

parmesaanijuustoraastetta

 

MAJONEESIKASTIKE

1 sitruuna

2 ½ dl majoneesia

2 tl piparjuuritahnaa

 

MUNAKOKKELI

5 kananmunaa

1 dl kermaa

suolaa ja pippuria

1 rkl voita

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Parsa ja lohi sopivat mainiosti yhteen ja nyt teemme niitä käyttäen herkullisia hodareita!

 

1. Hienonna ruohosipuli ja raasta parmesaani.

 

2. Tee majoneesikastike. Raasta sitruunasta kuorta ja purista mehua. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.

 

3. Tee munakokkeli. Riko kananmunat kulhoon. Lisää kerma, suola ja pippuri ja sekoita. Sulata voi pannussa. Kaada kananmunaseos pannuun ja kypsennä keskilämmöllä 3–4 minuuttia pohjaa myöten sekoitellen. Varo ettei kokkelista tule liian kuivaa! Siirrä kokkeli lautaselle ja pidä se lämpimänä esimerkiksi folion alla.

 

4. Grillaa parsoja ja sämpylöitä välillä käännellen. Voit myös paistaa ne paistinpannulla.

 

5. Täytä sämpylät parsalla, munakokkelilla, lohella ja majoneesikastikkeella. Viimeistele parmesaanilla ja ruohosipulilla!

 

Annosmäärä: 8 hodaria

Valmistusaika: 20 min