Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/parmesaanilohi-ja-bataattimuusi/
600 g lohifileepaloja
Kuorrutus:
50 g voita
viipale paahtoleipää muruina
1 dl parmesaania raastettuna
1/2 dl basilikaa hienonnettuna
2 rkl limetinmehua
Parmesaanilohi syntyy muun muassa kirjolohifileepaloista, meijerivoista, parmesaanijuustosta ja paahtoleivästä!
Lado kalapalat voideltuun laakeaan uunivuokaan.
Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 225 asteessa 10 minuuttia.
Sulata voi kasarissa ja siirrä pois liedeltä.
Leikkaa leipä aivan hienoksi muruksi.
Sekoita leipämurut voisulaan, lisää basilika, juustoraaste ja limetinmehu.
Levitä kuorrutus kalapaloille.
Kuorruta 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.