Pan con tomate

1349

750 ml

Julià & Navinès Organic Cava Brut Nature

Espanja > DO Cava

-%

1349

750 ml

Julià & Navinès Organic Cava Brut Nature

Espanja > DO Cava

-%

Ainekset

1 patonki tai ciabatta

3 tomaattia

oliiviöljyä

1 valkosipulinkynsi

suolaa ja pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Pan con tomate eli espanjalainen tomaattileipä on äärettömän helppo, simppeli ja maukas naposteltava vaikkapa tapas-iltaan!

 

1. Pilko patonkia tai ciabattaa viipaleiksi. Ripottele päälle oliiviöljyä ja paista pannulla tai uunissa, kunnes ne saavat väriä ja rapeutta.

 

2. Raasta tomaatit kulhoon, lisää suolaa, pippuria ja oliiviöljyä.

 

3. Hiero valkosipulia paahdetuille leiville ja lusikoi raastettua tomaattia leivän päälle.

 

Valmistusaika: 15 min

Annosmäärä: 4 hlölle