Palsternakkakeitto

2998

3 L

Setencostas Fresh & Fruity hanapakkaus

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

2998

3 L

Setencostas Fresh & Fruity hanapakkaus

Portugali > Vinho Regional Lisboa

-%

Ainekset

2 kpl palsternakkaa

3-5 kpl perunaa

oliiviöljyä

hunajaa

ripaus suolaa ja pippuria

200 g savuporo-tuorejuusto

7 dl vettä + lihaliemikuutio

noin 50 g parmesaaniraastetta

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Palsternakkakeitto kruunataan savuporojuustolla sekä parmesaanilla! Tämä keitto sopii niin arkeen kuin juhlavaankin tilanteeseen alkukeitoksi.

 

1. Paloittele palsternakat sekä perunat ja levitä ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Lorauta päälle oliiviöljyä sekä hunajaa. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

2. Paahda palsternakkaa sekä perunaa uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

 

3. Kuumenna vesi ja lisää lihaliemikuutio. Lisää veden joukkoon paahdetut palsternakat sekä perunat. Lisää joukkoon savuporo-tuorejuusto ja soseuta.

 

4. Maista keittoa ja lisää mausteita tarpeen mukaan. Lisää keiton joukkoon parmesaaniraaste.

 

5. Viimeistele valmiit keittoannokset parmesaanilla, pippurilla ja vaikkapa sipulirouheella!

 

Annosmäärä: 6
Valmistusaika: 1 h

Spread the love