Pakkaspäivän Feijao Tropeiro

Resepti on tulostettu Rosasta https://www.rosaviinijaruoka.fi/resepti/pakkaspaivan-feijao-tropeiro/

Tulosta resepti

1 paketti chorizomakkaraa
1 paketti pekonia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
öljyä paistamiseen
4 kananmunaa + 2 dl vettä
1 paketti kidneypapuja (esikeitettyjä)
2 rkl kevätsipulia
persiljaa hienonnettuna

Leikkaa makkarat ja pekoni pieniksi siivuiksi ja paista paistinpannulla rapeiksi.

Lisää pannulle hienonnetut sipulit ja riko kananmunien rakenne ruskistuneiden sipulien ja lihojen kanssa lastalla ja lisää vesi.
Huuhtele ja valuta pavut hyvin runsaalla vedellä ja lisää pannulle.
Paista hetki ja sekoita hyvin, jotta massasta tulee yhtenäinen ja munakokkelimainen.

Silppua kevätsipulit ja persilja hienoksi.

Koristele feijoa tropeiro tuoreella kevätsipulilla ja persiljalla ja tarjoile esimerkiksi riisin tai rapeaksi paistetun kananmunan kanssa.

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4

Feia Tropeiron kanssa sopii erinomaisesti orgaaninen Zinfandel Apuliasta.
Katso The Big Zin Alkosta >>>