Paistettua broileria ja miso-porkkanapyreetä

1848

750 ml

Trisquel Series Chardonnay

Chile > Curico Valley

-%

1848

750 ml

Trisquel Series Chardonnay

Chile > Curico Valley

-%

Ainekset

MISO-PORKKANAPYRE
4 porkkanaa
1 dl öljyä
1/2 dl valkoista misotahnaa
2 limen mehu
1 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
1 rkl hunajaa
suolaa

BROILERINFILEET
4 broilerin rintafileetä
voi-öljyseos paistamiseen
suolaa ja pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Esilämmitä uuni 200C asteeseen.
Nosta broilerifileet huoneenlämpöön hyvissä ajoin.

Valmista porkkanapyree:
Kuori ja pilko porkkanat noin viiteen osaan.
Paahda uunissa noin 15 minuuttia, kunnes porkkanat ovat kokonaan kypsiä.
Mittaa kaikki pyreen ainekset tehosekoittimeen ja soseuta sileäksi.
Lisää vettä tai porkkanamehua tarvittaessa.
Tarkista maku.

Paista broilerin rintafileet paistinpannulla öljy-voi seoksessa.
Tarkkaile broilerin kypsyyttä, alenna lämpöä ja peitä pannu tarvittaessa kannella.
Mausta kypsät fileet suolalla ja pippurilla.

Lämmitä porkkanapyree vielä nopeasti ennen tarjoilua.
Tarjoile broilerifileet porkkanapyreen ja uunissa paahdettujen perunoiden kanssa.
Koristele tuoreilla yrteillä.

Valmistusaika: 40 min
Annosmäärä: 4