Ainekset
1 pakettu esikypsennettyjä gnoccheja
400 g jauhelihaa
1 rkl öljyä
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
100 g parmesaania
200 g kirsikkatomaatteja
½ ruukkua basilikaa
2 tlk tomaattimurskaa
1 dl punaviiniä
1 rkl hunajaa
suolaa ja mustapippuria
VALMISTUSOHJE
1. Kuumenna uuni 200C asteiseksi.
2. Valmista täytteet: Ruskista jauheliha pienessä määrässä öljyä. Pese ja pilko aurinkokuivatut tomaatit pieniksi. Raasta parmesaani, siivuta mozzarella. Huuhdo kirsikkatomaatit. Irrottele basilikanlehdet varsista.
3. Kokoa vuoka: Kumoa uunivuokaan tomaattimurska. Sekoita joukkoon viini, hunaja, suola ja pippuri. Lisää gnocchit, jauheliha, aurinkokuivatut tomaatit, kirsikkatomaatit ja suurin osa basilikan lehdistä. Sekoita ja ripottele päälle parmesaaniraaste.
4. Paista uunin alatasolla 25 minuuttia. Nosta uunista, levittele mozzarellasiivut vuoan päälle ja paista vielä 5 minuuttia.
5. Koristele tuoreilla basilikanlehdillä ja tarjoile kuumana.
Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4