One-pot maissi-kanafajita

849

750 ml

Espiritu de Chile Semi Sweet Sauvignon Blanc

Chile >Valle Central

-%

849

750 ml

Espiritu de Chile Semi Sweet Sauvignon Blanc

Chile >Valle Central

-%

Ainekset

200 g maissia

230 g liotettuja kidneypapuja

1 keltasipuli ja valkosipuli

1 keltainen paprika

2 rkl rypsiöljyä paistamiseen

400 g kanan jauhelihaa

ripaus suolaa ja mustapippuria

chiliä tai jalapenoa oman maun mukaan

1 rkl tacomaustetta

250 g valmisriisiä

2 dl juustoraastetta

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kanan jauhelihasta valmistuu helposti meksikolaista herkkua!

 

1. Esilämmitä uuni 175C asteeseen.

 

2. Valuta ja huuhtele maissit sekä liotetut kidneypavut kylmällä vedellä. Kumoa uunivuokaan odottamaan.

 

3. Kuori ja hienonna sipulit ja paprika. Kuullota paistinpannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes kasvikset pehmenevät. Lisää pannulle kanan jauheliha ja ruskista kokonaan kypsäksi.

 

4. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Mausta jauhelihamassa tuoreella chilillä, suolalla, pippurilla ja tacomausteella. Voit myös jättää chilin kokonaan pois, jos tarjoilet ruokaa myös perheen pienimmille! Lisää pannulle noin 1 dl kiehuvaa vettä ja valmisriisi.

 

5. Kumoa fajita-massa uunivuokaan kasvisten kanssa ja sekoita hyvin. Ripottele vuoan päälle juustoraastetta ja paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

 

Nauti one-pot maissi-kanafajita ihan sellaisenaan tai esimerkiksi tortillojen välissä!

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4