Omena-pekaanisalaatti

1099

750 ml

Espíritu de Chile Reserva Riesling

Chile

-%

1099

750 ml

Espíritu de Chile Reserva Riesling

Chile

-%

Ainekset

2-3 omenaa

2 rkl fariinisokeria

voita paistamiseen

100 g salaattisekoitus

kourallinen kuivattuja karpaloita

kourallinen pekaanipähkinöitä

noin 50 g fetajuustoa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä salaatti saa rutkasti makua paistetusta omenasta, kuivatuista karpaloista ja rapeasta pekaanipähkinästä!

 

1. Pilko pestyt omenat lohkoiksi ja poista siemenkota. Kuumenna pannulla voita, lisää omenalohkot sekä fariinisokeria. Anna omenalohkojen pehmetä ja fariinisokerin sulaa. Kääntele muutaman kerran.

 

2. Sillä välin kun omenat paistuu, voit kasata salaattipohjan laakeaan tarjoiluastiaan. Aseta pohjimmaiseksi salaattisekoitus ja lisää päälle kuivatut karpalot. Nosta salaatin päälle paistetut omenat ja murenna päälle fetajuustoa. Viimeistele annos rouhituilla pekaanipähkinöillä.

 

Annosmäärä: 4

Valmistusaika: 20 min

Spread the love