Nuudelisalaatti tofulla

1298

750 ml

Riesberg DRTY Riesling

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

1298

750 ml

Riesberg DRTY Riesling

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

Ainekset

100 g riisinuudeli

300 g tofua (Jalotofu aasia)

1 rkl seesamiöljyä

1 tl cajun-maustetta

2 porkkanaa

kevätsipulia

100 g punakaalisuikaleita (valmis suikale)

1 chili

tuore korianteri

 

PÄHKINÄKASTIKE

2 rkl maapähkinävoita

1 rkl soijakastike

1 limen mehut

1 tl chilirouhetta

(notkista tarvittaessa vedellä)

 

 

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Hakusessa ruoka joka on samaan aikaan raikas ja täyttävä? Kokeile Rosan nuudelisalaattia!

 

1. Pilko tofu siivuiksi ja painele liinalla tai talouspaperilla ylimääräinen neste pois. Pilko tofut pieniksi kuutioiksi. Paista tofukuutiot kuivalla pannulla rapeaksi. Lisää loppusuoralla seesamiöljy sekä cajun-mauste.

 

3. Raasta porkkana ja hienonna kevätsipuli. Kypsennä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja huuhtele kylmän veden alla.

 

4. Valmistele salaatille pähkinäinen kastike maapähkinävoista, soijasta, limen mehusta sekä chilirouheesta. Sekoita ja jos koostumus on liian paksu, lisää loraus nuudeleiden keitinvettä.

 

5. Yhdistä kulhossa riisinuudelit, tofu, porkkanaraaste, punakaali, kevätsipuli ja pähkinäkastike. Sekoita hyvin ja siirrä tarjoiluastiaan. Viimeistele salaatti korianterilla ja tuoreella chilillä.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4

 

Viinisuositus: Riesberg DRTY Riesling

Spread the love
Spread the love