Nopeat inkivääri-kasvis quesadillat

1199

1099

750 ml

Ruppertsberger Hofstück Riesling

Saksa > Pfalz

-8%

1199

1099

750 ml

Ruppertsberger Hofstück Riesling

Saksa > Pfalz

-8%

Ainekset

4 isoa vehnätortillaa
8 kananmunaa
öljyä paistamiseen
200 g juustoraastetta

 

Täytteet
2 tomaattia
2 avokadoa
1 pieni pala inkivääriä
suolaa ja pippuria
1 punainen chili, mieto

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Pese tomaatit ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Hienonna chili.

 

2. Puolita avokado ja poista siemen. Kaavi lusikalla avokadon sisus kulhoon ja raasta inkivääri sekaan.

 

3. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa, ja mausta suolalla ja pippurilla.

 

4. Lämmitä tortillat.

 

5. Paista keskikuumalla pannulla 2 kananmunaa öljyssä ja sekoita niiden rakenne rikki. Kun kananmuna alkaa hyytyä, laita päälle juustoraastetta sekä 1 tortilla. Kun juusto on sulanut ja muna irtoaa pannusta, käännä tortilla niin, että munapuoli on ylöspäin.

 

6. Lisää maun mukaan täytettä ja hieman juustoraastetta hyytyneen kananmunan päälle. Käännä tortillan toinen puoli yli niin, että tortilla on puoliympyränmuotoinen.

 

7. Paista varovasti niin kauan, että juusto on sulanut ja quesadilla pysyy kiinni.

 

Leikkaa valmiit quesadillat puoliksi ja tarjoa esimerkiksi tulisen tomaattikastikkeen tai juustoisen salaatin kanssa.

 

 

Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4