Nokkospesto

1349

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

1349

750 ml

Ruppertsberger Organic Vegan Riesling

Saksa > Pfalz

-%

Ainekset

1 litra nokkosen lehtiä
2 valkosipulinkynttä
100 g vegaanista parmesaania raastettuna
100 g pinjansiemeniä
1 dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl sokeria
1 sitruunan kuori

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Poimi lehdet nuorista alkukesän nokkosista.

 

2. Huuhtele nokkosen lehdet ja kiehauta hyvin nopeasti vedessä. Sen jälkeen jäähdytä siivilässä kylmän juoksevan veden alla. Valuta hyvin vesi pois.

 

3. Sekoita tehosekoittimessa kaikki ainekset hieman karkeaksi tahnaksi. Mikäli haluat pestosta juoksevamman, lisää hieman öljyä.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4-8