Nektariinileivät ilmakuivatulla kinkulla

1269

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

1269

750 ml

Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry

Italia > DOC Prosecco

-%

Ainekset

4 esipaistettua kiviuunisämpylää
2 kypsää nektariinia
1 dl vaahterasiirappia + 1 dl vettä
tomaatti-basilikatuorejuustoa
300g ilmakuivattua kinkkua
tuoretta basilikaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Esilämmitä uuni 175C asteeseen. Paista kiviuunisämpylät pakkauksen ohjeen mukaan ja halkaise.
2. Pilko nektariinista ohuita lohkoja. Mittaa syvälle pannulle vaahterasiirappi ja vesi. Halutessasi voit käyttää myös esimerkiksi tilkkaa bourbon-viskiä, joka antaa nektariineille tummemman maun. Lisää nektariinilohkot pannulle ja anna hautua noin 10 minuuttia tai kunnes nestettä ei ole jäljellä kuin 1/3 alkuperäisestä määrästä.
3. Kokoa leivät sivelemällä niihin tomaatti-basilikatuorejuustoa, täyttämällä ne ilmakuivatulla kinkulla ja haudutetuilla nektariineilla. Kaada leipien päälle pannunpohjalle jäänyt haudutusliemi ja viimeistele basilikalla.

 

Valmistusaika: 20 min
Annosmäärä: 4 annosta