Nachopannu nuotiolla

1298

750 ml

Espiritu de Chile Appasimento Style

Chile

1298

750 ml

Espiritu de Chile Appasimento Style

Chile

Ainekset

pieni pussi nachoja 400 g naudan jauhelihaa 1 sipuli 2 valkosipulin kynttä 1 rkl ruokaöljyä 1 prk maissia 1 ps tacomaustetta 1 dl vettä 1 prk salsakastiketta 150 g juustoraastetta jalapenosiivuja Lisäksi: 1 prk creme fraichea korianteria tai lehtipersiljaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Ruskista jauheliha valurautapannulla tilkassa öljyä.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Lisää hienonnetut sipulit ruskistetun jauhelihan joukkoon ja jatka paistamista, kunnes sipulit pehmenee. Sekoita joukkoon valutettu maissi, tacomauste sekä vesi.

Jatka paistamista, kunnes neste on haihtunut.

Levitä valurautapannulle kerros nachoja. Lisää joukkoon puolet jauhelihaseoksesta, puolet salsakastikkeesta ja puolet juustoraasteesta.
Tee toinen kerros nachoista ja lopusta jauhelihaseoksesta, salsakastikkeesta ja juustoraasteesta. Lisää päälle jalapenosiivuja.

Peitä pannu foliolla ja laita pannu nuotiolle ritilän päälle.
Kuumenna, kunnes juusto sulaa. Ota pannu nuotiolta, poista folio ja lusikoi päälle creme fraichea.

Ripottele pinnalle korianteria tai lehtipersiljaa.

 

Alkuperäinen resepti ja kuva:
Katja / maistuisvarmaansullekin.blogspot.com