Mustaa pastaa ja rapu-fenkolikastiketta

1498

750 ml

Villa Valentina Il Classico Organic

Italia >IGP Puglia

-%

1498

750 ml

Villa Valentina Il Classico Organic

Italia >IGP Puglia

-%

Ainekset

400 g mustaa nauhapastaa (esim. spagetti, tagliatelle)
6 valkosipulin kynttä
2 punainen chili

2 fenkoli
1 dl oliiviöljyä
16 jättikatkaravunpyrstöä
suolaa
mustapippuri myllystä
1 sitruunan mehu
4 tl raastettua luomusitruunan kuorta
4 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuori ja viipaloi valkosipulit, viipaloi chili ja poista siemenet.
Huuhtele fenkolit, poista kovat osat, halkaise ja viipaloi sitten puolikkaat ohuiksi siivuiksi.
Kuullota valkosipulia ja chiliä oliiviöljyssä suurehkossa pannussa muutaman minuutin ajan.
Lisää fenkolit ja jatka paistamista noin 5-7 minuutin ajan, kunnes ne alkavat pehmetä.
Lisää ravut.
Voit käyttää tuoreita tai pakasterapuja, sulata pakasteravut ennen ruoan valmistamista.
Varo kuitenkin paistamasta liikaa etteivät ravut sitkisty.
Mausta lopuksi kastike suolalla ja mustapippurilla sekä lisää joukkoon sitruunamehu ja -kuori.
Lisää lopuksi vielä persiljasilppu muiden aineiden joukkoon.

Valuta kypsä pasta ja yhdistä pannulla kastikkeen kanssa.
Lisää öljyä jos kastike tuntuu kuivalta.

Annos neljälle