Mozzarella-pinaattibruschetta

1699

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1699

750 ml

Charles de Fère Crémant du Jura Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

8 viipaletta maalaisleipää tai patonkia

 

TÄYTE:

1 pussi pinaattia

40 g pinjansiemeniä

400 g bufala- mozzarellaa

oliiviöljyä

suolaa ja mustapippuria

basilikaa koristeeksi

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Paahda pinjansiemeniä kuivalla kuumalla pannulla, kunnes ne ovat hieman ruskistuneet ja laita syrjään.

 

2. Valele leipäviipaleet oliiviöljyllä ja paahda samalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Siirrä sivuun odottamaan.

 

3. Kuullota pinaattia pannulla, kunnes enin neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita paahdetut pinjansiemenet pinaatin joukkoon.

 

4. Asettele leipäviipaleiden päälle kuullotettua pinaattia ja revi sekaan mozzarellaa. Viimeistele oliiviöljyllä, mustapippurilla, suolalla ja basilikanlehdillä.

 

Valmistusaika:  20 min
Annosmäärä: 4