Moderni kinkkupiirakka

1399

750 ml

Espiritu de Chile Appasimento Style

Chile

-%

1399

750 ml

Espiritu de Chile Appasimento Style

Chile

-%

Ainekset

500 g esikaulittua ja laskostettua voitaikinaa (pakaste)

1 prk smetanaa

100 g juustoraastetta

100 g schwarzwaldin kinkkua

kourallinen kirsikkatomaatteja

haluamasi salaatti (esim. rucola)

 

VIIMEISTELYYN

seesaminsiemeniä

loraus seesamiöljyä

ripaus suolaa & pippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kinkkupiirakka on klassikko! Tällä kertaa se tehdään hieman modernimpaan tyyliin.

 

1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

 

2. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaisesti ja laita leivinpaperille. Kauli taikina hieman ohuemmaksi levyksi. Jos sinulta ei löydy kaulinta, voita laittaa taikinan päälle leivinpaperin ja käyttää kaulimen sijaan viinipulloa!

 

3. Levitä pohjan päälle smetanaa sekä juustoraastetta. Paista uunissa noin 15-20 minuttia, kunnes pohja on kypsä ja saanut hieman väriä.

 

4. Kun pohja on nostettu uunista ulos, voi sen päälle lisätä täytteet. Levitä pohjan päälle haluamasi salaatti, halkaistut kirsikkatomaatit sekä Schwarzwaldin kinkku. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja lorauta seesamiöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

Valmistusaika: 30 min

Annosmäärä: 8

Spread the love