Meloni-halloumisalaatti

998

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali > DOC Vinho Verde

-%

998

750 ml

Escapada Vinho Verde Rosé

Portugali > DOC Vinho Verde

-%

Ainekset

puolikas vesimeloni

150 g halloumijuustoa

2 dl suolattuja pistaasipähkinöitä

1 ruukku minttua

1 rasia rucolaa

1 rkl oliiviöljyä

 

Kastike:

1/2 sitruunan mehu

2 rkl öljyä

1 tl hunajaa

1/2 tl suolaa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kevyttä kesäruokaa!

 

1. Kuori ja kuutioi meloni. Huuhtele ja valuta rucola.

 

2. Viipaloi halloumi. Kuori pähkinät. Irrota yrttien lehdet.

 

3. Purista sitruunan mehu isoon kulhoon. Sekoita öljy, sinappi, hunaja ja suola joukkoon. Lisää meloni, yrttien lehdet ja rucola.

 

4. Kuivaa halloumiviipaleet talouspaperilla ja paista kuumassa öljyssä pannulla molemmin puolin. Lisää juusto salaattiin ja tarjoa heti!

 

Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4 annosta