Ainekset
puolikas vesimeloni
150 g halloumijuustoa
2 dl suolattuja pistaasipähkinöitä
1 ruukku minttua
1 rasia rucolaa
1 rkl oliiviöljyä
Kastike:
1/2 sitruunan mehu
2 rkl öljyä
1 tl hunajaa
1/2 tl suolaa
VALMISTUSOHJE
Kevyttä kesäruokaa!
1. Kuori ja kuutioi meloni. Huuhtele ja valuta rucola.
2. Viipaloi halloumi. Kuori pähkinät. Irrota yrttien lehdet.
3. Purista sitruunan mehu isoon kulhoon. Sekoita öljy, sinappi, hunaja ja suola joukkoon. Lisää meloni, yrttien lehdet ja rucola.
4. Kuivaa halloumiviipaleet talouspaperilla ja paista kuumassa öljyssä pannulla molemmin puolin. Lisää juusto salaattiin ja tarjoa heti!
Valmistusaika: 25 min
Annosmäärä: 4 annosta