Mansikka-vuohenjuustosalaatti

1049

750 ml

Ruppertsberger Imperial Rosé

Saksa

-%

1049

750 ml

Ruppertsberger Imperial Rosé

Saksa

-%

Ainekset

100 g salaattisekoitus
250 g  mansikoita
50 g pinjansiemeniä
200 g vuohenjuustoa
1 rkl juoksevaa hunajaa
öljyä paistamiseen
balsamicosiirappia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

 Nopeasti valmistuva salaatti täynnä kesän makuja!

 

1. Huuhtele ja kuivaa salaatit. Revi suupaloiksi ja asettele tarjoiluvadille. Huuhtele mansikat, poista kannat, leikkaa viipaleiksi ja asettele salaatin pinnalle.

 

3. Paahda pinjansiemeniä käännellen kuivalla pannulla keskilämmöllä, kunnes ne saavat hieman väriä. Ripottele siemenet salaatin pinnalle.

 

4. Leikkaa vuohenjuustosta noin sentin paksuisia viipaleita. Paista kuumalla pannulla öljyssä ja valuta juustojen päälle hunajaa. Varo, ettei juustot pääse liian tummaksi!

 

5. Asettele juustot salaatin päälle. Viimeistele annos balsamicosiirapilla.

 

Valmistusaika: 15 min
Annosmäärä: 2

Spread the love