Mangosorbetti

1328

750 ml

Julià & Navinès Organic Cava Semi Seco

Espanja >DO Cava

-%

1328

750 ml

Julià & Navinès Organic Cava Semi Seco

Espanja >DO Cava

-%

Ainekset

2 dl kuohukermaa
1 dl taloussokeria
2 dl mango- tai appelsiinimehua
200 g mangososepilttiä tai -sosetta
2 dl kookosjogurttia

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Vaahdota kerma korkeassa sekoituskulhossa ja mausta sokerilla. Sekoita joukkoon mangomehu, mangosose ja kookosjogurtti. Tarkista massan maku ja lisää halutessasi vielä mehua tai sokeria.

 

2. Kaada syntynyt mangosorbettimassa kertakäyttömukeihin ja pakasta niitä ensin noin 60 minuuttia. Tökkää jokaiseen sorbettiin jäätelötikku helpottamaan jäädykkeen syömistä ja pakasta vielä vähintään 3 tuntia.

 

3. Nosta mangosorbetit pehmenemään huoneenlämpöön hetkeksi ennen tarjoilua. Leikkaa saksilla halkio mukien yläreunaan ja revi muka jäätelön ympäriltä, jotta saat helposti tarjoiltavia ja syötäviä serbettitikkuja.

 

4. Tarjoile herkulliset mangosorbetit sellaisenaan rauhoittamaan arjen kiireitä.

Valmistusaika: 5 min + noin 4 tuntia pakastamisaika
Annosmäärä: 4 annosta
Erikoistyövälineet: kertakäyttömukeja ja jäätelötikkuja