Ainekset
3 rkl sokeria
2 dl mango- tai appelsiinimehua
200 g mangososepilttiä tai -sosetta
2 dl kookosjogurttia
VALMISTUSOHJE
1. Yhdistä kaikki ainesosat ja sekoita. Tarkista massan maku ja lisää halutessasi vielä mehua tai sokeria.
2. Kaada syntynyt mangosorbettimassa kertakäyttömukeihin ja pakasta niitä ensin noin 60 minuuttia. Tökkää jokaiseen sorbettiin jäätelötikku helpottamaan jäädykkeen syömistä ja pakasta vielä vähintään 3 tuntia.
3. Nosta mangosorbetit pehmenemään huoneenlämpöön hetkeksi ennen tarjoilua. Leikkaa saksilla halkio mukien yläreunaan ja revi muki jäätelön ympäriltä, jotta saat helposti tarjoiltavia ja syötäviä sorbettitikkuja.
4. Tarjoile herkulliset mangosorbetit sellaisenaan rauhoittamaan arjen kiireitä.
Valmistusaika: 5 min + noin 4 tuntia pakastamisaika
Annosmäärä: 4 annosta