Mango bruschetta

2798

2,0 l

Aina Panda Riesling Off-Dry hanapakkaus

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

2798

2,0 l

Aina Panda Riesling Off-Dry hanapakkaus

Saksa > Qualitätswein Pfalz

-%

Ainekset

2 kpl kypsää mangoa

1 punasipuli

1-2 chiliä

1 sitruunan mehut

1 rkl hunajaa

loraus oliiviöljyä ja balsamicoa

1 kpl ciabatta -leipä

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Italialainen bruschetta -leipä syödään perinteisesti tomaattitäytteellä, mutta päällisiä voi soveltaa mielin määrin! Tällä kertaa leivän päälle laitetaan mangotäyte.

 

1. Aloita valmistamalla mangotäyte: kuutioi tuore mango, chili ja punasipuli. Voit lisätä myös reseptiin korianteria. Yhdistä kaikki aineosat kulhossa ja purista joukkoon sitruunan mehua sekä hunajaa.

 

2. Viipaloi ciabatta paksuiksi viipaleiksi ja ripottele päälle oliiviöljyä. Paahda leivät pikaisesti paistinpannulla tai uunissa.

 

3. Lusikoi mangotäytettä leipien päälle ja viimeistele balsamicosiirapilla. Tarjoile mango bruschetta välipalana hyvän viinin kanssa!

 

Valmistusaika: noin 20-30 min

Spread the love