Makkara-perunasalaatti

Ainekset

400g perunaa

1 pkt raakamakkaraa

1 prk kermaviiliä

1 rkl majoneesia

1 sitruuna

1 omena

1 punasipuli

mini-suolakurkkuja

suolaa ja pippuria

valkosipulikastiketta

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Tämä annos on sinulle, joka et kummempaa hienostelua kaipaa! Suomen kesässä syödään perinteisesti makkaraa ja perunasalaattia, joten tässä reseptissä yhdistimme makkaraperunat sekä perunasalaatin hauskalla tavalla. Siitähän tuli yllättävän hyvä! 

 

1. Keitä perunat, anna jäähtyä ja pilko lohkoiksi. Voit myös hyvin käyttää edellisen päivän jämäperunoita.

 

2. Pilko omena, punasipuli ja yhdistä perunalohkojen kanssa. Lisää kermaviili sekä majoneesi. Jos haluat perunasalaatista astetta raikkaamman, käytä kermaviilin sijaan Bulgarian jogurttia!

 

3. Mausta pippurilla, suolalla ja sitruunan mehulla. Sekoita. Lisää myös hieman valkosipulikastiketta.

 

4. Viimeiseksi paista raakamakkara grillissä tai pannulla ja viipaloi pieniksi paloiksi.

 

5. Asettele paistetut makkarat sekä minisuolakurkut perunasalaatin päälle. Voit koristella annoksen ruohosipulilla.

 

Valmistusaika: 30 min

Annosmäärä: 4

Spread the love