Majoneesi

1099

750 ml

Piedemonte Gamma Viura Chardonnay Moscatel

Espanja > DO Navarra

-%

1099

750 ml

Piedemonte Gamma Viura Chardonnay Moscatel

Espanja > DO Navarra

-%

Ainekset

0,5 tl Dijon-sinappia
1 kananmuna
2 dl rypsiöljyä
1 tl viinietikkaa
Suolaa ja mustapippuria

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Hyvän majoneesin valmistaminen on helppoa !

Valmistusta varten tarvitaan sauvasekoitin sekä pitkän ja korkean astian.

Lisää raaka kananmuna astian pohjalle. Lisää kananmunan päälle teelusikallinen dijon -sinappia.

Lisää 2 dl rypsiöljyä sekä teelusikallinen viinietikkaa. Älä säästä öljyn määrässä, öljyn määrää voi halutessaan lisätä.

Mausta suolalla ja mustapippurirouheella.

Valmistaminen:
Laita sauvasekoitin astian pohjalle ja käynnistä se vasta pohjalla!
Pidä päällä noin 5-10 sekuntia jonka jälkeen nosta sekoitin hitaasti ylös.
Toista vielä kerran. Sekoitin on päällä yhteensä noin 15-20 sekuntia.

Pidä hetki jääkaapissa ennen käyttöä.