JälkiruoatMaitosuklaamousse ja marinoidut herukat 11 48 500 ml Piedemonte MoscatelEspanja >DO Navarra VIINISUOSITUS AINEKSETMARINOIDUT HERUKAT: ½ dl omenaviinietikkaa 1 dl sokeria 2 dl vettä 100 g mustaherukkaa 100 g punaherukkaaMAITOSUKLAAMOUSSE: 1 liivatelehti + 1 rkl kuumaa vettä 100 g maitosuklaata 200 g tuorejuustoa 1 rkl omenaviinietikkaa 1 tl vaniljasokeria 2 kananmunan valkuaista 4 rkl sokeria VALMISTUS VALMISTUS 1. Valmistele marinoidut mustaherukat: Kiehauta etikka, sokeri ja vesi isossa kattilassa ja jäähdytä. Lisää jäähtyneeseen liemeen marjat ja anna maustua rauhassa tarjoiluun asti.2. Valmistele maitosuklaamousse: Laita liivatelehti kylmään veteen likoamaan. Sulata suklaa mikrossa matalalla teholla tai vesihauteessa kokoajan sekoittaen. Vatkaa sähkövatkaimella tuorejuuston joukkoon suklaasula, omenaviinietikka ja vaniljasokeri.3. Vatkaa suklaasta erillään valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää valkuaisvaahto suklaaseoksen joukkoon kahdessa erässä varovasti nostellen. Kaada yhtenäisen massan joukkoon ohuena nauhana kuumaan veteen liotettu liivate. Sekoita voimakkaasti, jotta mousse ei paakkuunnu. Kaada mousse valmiiksi tarjoilulaseihin ja siirrä jääkaappiin tekeytymään noin 30 minuutiksi.4. Tarjoile suklaamousse marinoitujen herukoiden ja vaikkapa makeiden keksien kanssa.Valmistusaika: 45 min Annosmäärä: 6 Erikoistyövälineet: sähkövatkain | Tulosta resepti tästä. AINEKSET Share This 10 elokuun, 2020
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat Kylmäsavuporocarpaccio Pintakypsennetty Poro Carpaccio Hapanjuuriblinit Kermaiset sorsan rintafileet ja kukkakaalipyree Härkäruukku Pigs in blankets - Nakkipiilot Riimipeuracrostinit Karjalanpaistia Lehtipihvit porsaan ulkofileestä punaviini-maustevoilla Uuni-camembert juustoleipä Smetanainen uunilohi Poro-suppilovahverorisotto Pikkelöidyt viinirypäleet juustotarjottimelle Ylikypsää porsaanposkea ja paahteinen perunamuusi Punajuuripesto-vuohenjuustokierteet Loimulohimakit Poronkäristys ja perunamuusi Kantarellipasta
Kategorian mukaanKaikkiSuosituimmatKotiruokaGrilliruokaÄyriäisetJälkiruoatJauhelihaJuustoKalaKana & KalkkunaKasvisKeitotLammasLeivontaLisukkeetMaailman mautMakkaraNautaNopeat ReseptitPastaPizzaPorsasRiisiRiistaSalaatitSesonkiSienetUuniruokaVegaaniLohiPiirakat