Loimulohimakit

1498

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

1498

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AC Cremant du Jura

-%

Ainekset

Sushiriisiä

Blue Dragon Sushi Nori merilevää

1 rkl miriniä

Loimulohta

½ kurkku

1 porkkana

2 dl soijakastiketta

 

tarvitset myös bambumaton

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Leikkaa kurkusta ja porkkanasta ohuita siivuja.

 

2. Keitä sushiriisi paketissa olevan ohjeen mukaan. Lisää valmiin riisin joukkoon miriniä.

 

3. Levitä bambumatolle merilevä ja sen päälle riisiä tasainen kerros. Riisiä kannattaa painella kostutetuin sormin tasaiseksi. Kasaa keskelle kurkku- ja porkkanasiivuja sekä loimulohta paloina. Kääri bambumaton avulla sushi rullalle (vähän kuin käärisit kääretorttua) ja leikkaa sitten siivuiksi. Blue Dragon merkkisessä Sushi Nori merileväpakkauksessa on hyvät ja selkeät ohjeet sushi rullan käärimiseen.

 

4. Kaada vielä soijakastiketta pieneen kulhoon, jotta jokaista siivua voidaan dipata kastikkeeseen. Nauti!

 

Alkuperäinen resepti ja kuva:
Hanna / www.kulinarismiamahantaydelta.fi