Loimulohimakit

1498

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AOC Jura

1498

750 ml

Charles de Fere Crémant du Jura Rosé Brut

Ranska > AOC Jura

Ainekset

Sushiriisiä Blue Dragon Sushi Nori merilevää 1 rkl miriniä Loimulohta ½ kurkku 1 porkkana 2 dl soijakastiketta tarvitset myös bambumaton

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Leikkaa kurkusta ja porkkanasta ohuita siivuja.

Keitä sushiriisi paketissa olevan ohjeen mukaan. Lisää valmiin riisin joukkoon miriniä.

Levitä bambumatolle merilevä ja sen päälle riisiä tasainen kerros. Riisiä kannattaa painella kostutetuin sormin tasaiseksi.
Kasaa keskelle kurkku- ja porkkanasiivuja sekä loimulohta paloina.

Kääri bambumaton avulla sushi rullalle (vähän kuin käärisit kääretorttua) ja leikkaa sitten siivuiksi.
Blue Dragon merkkisessä Sushi Nori merileväpakkauksessa on hyvät ja selkeät ohjeet sushi rullan käärimiseen.

Kaada vielä soijakastiketta pieneen kulhoon, jotta jokaista siivua voidaan dipata kastikkeeseen.

Nauti!

 

Alkuperäinen resepti ja kuva:
Hanna / www.kulinarismiamahantaydelta.fi