Lohicarpaccio

998

750 ml

Setencostas Fresh & Fruity

Portugali > IG Lisboa

-%

998

750 ml

Setencostas Fresh & Fruity

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

400 g lohifilee

2 limettiä

50 g parmesaanijuustoa lastuina

0,5 dl paahdettuja pinjansiemeniä

2 tl oliiviöljyä

1 rkl rypsiöljyä

2 tl viinietikkaa

nippu rucolaa

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kevyttä ja niin herkullista! Kokeile tämä vaikkapa alkupalana hyvän viinin kyljessä.

 

1. Leikkaa nahattomasta lohesta lautasille ohuita viipaleita. Purista runsaasti limettimehua viipaleiden päälle ja ripottele päälle parmesaanijuustolastuja.

 

2. Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla. Lämmitä pannu miedolle lämmölle ja pyörittele siemeniä pannulla pari minuuttia. Varo polttamasta siemeniä, pieni lämmitys riittää.

 

3. Ripottele annoksien päälle pinjansiemeniä ja pirskottele pintaan hieman laadukasta oliiviöljyä.

 

4. Kääntele rucolanlehdet kevyesti rypsiöljyssä ja viinietikassa ja nosta annoksiin.

 

5. Lisää parmesaanilastut päällimmäiseksi ja tarjoa alkupalana vaalean leivän kanssa.

 

Valmistusaika: 20 min

Annosmäärä: 6