Lohicarpaccio

1248

750 ml

Bestheim Pinot Blanc Premium Réserve

Ranska >AOC Alsace

-%

1248

750 ml

Bestheim Pinot Blanc Premium Réserve

Ranska >AOC Alsace

-%

Ainekset

400 g lohifilee

2 limettiä

50 g parmesaanijuustoa lastuina

0,5 dl paahdettuja pinjansiemeniä

2 tl oliiviöljyä

1 rkl rypsiöljyä

2 tl viiniettikaa

nippu rucolaa

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Kevyttä ja niin herkullista!

Leikkaa nahattomasta lohesta lautasille ohuita viipaleita. Purista runsaasti limettimehua viipaleiden päälle ja raasta päälle parmesaanijuustoa.

Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla. Lämmitä pannu miedolle lämmölle ja pyörittele siemeniä pannulla pari minuuttia. Varo polttamasta siemeniä, pieni lämmitys riittää.

Ripottele annoksiin pinjansiemenet.
Valuta annoksiin hiukan oliiviöljyä.
Kääntele rucolanlehdet kevyesti rypsiöljyssä ja viinietikassa ja nosta annoksiin. Tarjoa alkupalana vaalean leivän kanssa.