Lohi-avokadopizzat

1349

1149

750 ml

LAB Signature Sauvignon Blanc

Portugali > IG Lisboa

-15%

1349

1149

750 ml

LAB Signature Sauvignon Blanc

Portugali > IG Lisboa

-15%

Ainekset

1 ps (neljä pizzaa) pakastetaikina

2 syöntikypsää avokadoa

2 prk smetanaa

150 g graavilohta

1 sitruuna

rucolaa

mustapippuria

 

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Lohi-avokadopizza on yllättävän raikas ja piristävä vaihtoehto perinteiselle pizzalle!

 

1. Sulata pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinapallot pyöreiksi pizzoiksi.

 

2. Levitä pizzapohjilla smetanaa ja paista yksi kerrallaan 250-asteisen uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.

 

3. Halkaise ja pilko avokadot. Laita pizzan päälle kaikki täytteet, rouhi pinnalle mustapippuria ja valuta päälle pestoa. Koritele sitruuna lohkoilla!

 

Valmistusaika: 30 min
Annosmäärä: 4

Noin 2,50€ per annos