Lohi-avokadopizzat

1348

750 ml

Bestheim Crémant Rosé Brut

Ranska > AC Crémant d'Alsace

-%

1348

750 ml

Bestheim Crémant Rosé Brut

Ranska > AC Crémant d'Alsace

-%

Ainekset

1 ps (neljä pizzalevyä) pizzataikinaa (pakaste)

2 syöntikypsää avokadoa

1 rs Crème Bonjour -tuorejuustoa, maustamaton

150 g kylmäsavukirjolohta viipaleina

40 g rucolaa

mustapippuria

4 rkl vihreää pestoa

1 sitruuna lohkoina koristeluun

VALMISTUSOHJE

Spread the love
  1. Sulata pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikinapallot leivinpaperin päällä pyöreiksi pizzoiksi (Ø noin 20 cm). Varmista leivinpaperin lämmönkestävyys pakkauksesta ja leikkaa paperin ylimääräiset reunat pizzojen ympäriltä pois.
  2. Kuumenna pelti tai pizzakivi uunissa ja valuta pizza leivinpaperilla kuumalle alustalle. Paista yksi kerrallaan 250-asteisen uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.
  3. Halkaise avokadot, poista kuoret sekä kivet ja viipaloi hedelmäliha. Levitä tuorejuusto pizzapohjille. Jaa kylmäsavulohiviipaleet, avokadoviipaleet ja rucola pizzojen päälle. Rouhi pinnalle mustapippuria ja valuta päälle pestoa. Koritele sitruuna lohkoilla. Tarjoa heti.

Valmistusaika: 30 min
Neljä pizzaa