Linssi-puttanesca ja pasta

899

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

899

750 ml

2u Duas Uvas Branco White

Portugali > IG Lisboa

-%

Ainekset

1 paketti tuorepastaa
2 rkl oliiviöljyä

 

Linssi-puttanescakastike
2 salottisipulia
4 anjovisfilettä
öljyä paistamiseen
1 rkl kuivattua oreganoa
2 dl kasvislientä
2 dl punaisia linssejä
1 purkki tomaattimurskaa
100 g Kalamata-oliiveja
2 rkl kapriksia
tuoretta lehtipersiljaa

 

Koristeluun
tuoretta basilikaa
parmesaaniraastetta
mustapippurirouhetta

VALMISTUSOHJE

Spread the love

1. Keitä pasta suolavedessä paketin ohjeiden mukaan al denteksi. Siivilöi ja mausta oliiviöljyllä.

 

2. Valmistele kastike: Kuori ja hienonna sipulit ja anjovis karkeaksi kuutioksi. Kuullota sipuleita ja anjovista pannulla pari minuuttia. Mausta oreganolla. Lisää kasvisliemi ja kiehauta. Mittaa kastikkeen joukkoon linssit ja keitä pienellä lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää pannulle tomaattimurska, oliivit ja kaprikset kevyesti sekoittaen. Keitä hiljalleen vielä noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon hienonnettu lehtipersilja ja tarkista maku.

 

3. Tarjoile linssi-puttanesca tuoreen pastan, parmesaaniraasteen, tuoreen basilikan ja rouhitun mustapippurin kanssa.

 

Valmistusaika: 35 min
Annosmäärä: 4