Ainekset
Letut:
3 kananmunaa
6 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
Vaniljavaahto:
2 dl vaahtoutuva vaniljakastike
1,5 dl hilloa
n. 5 dl erilaisia marjoa, esim. mustikoita, mansikoita
VALMISTUSOHJE
Spread the love
Mikä maistuukan tutulle ja on aina yhtä ihanaa? Letut maistuvat aina! Tarjoa lettujen kanssa vaniljavaahtoa!
1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan muut aineet ja vatkaa tasaiseksi. Anna turvota 30 minuuttia.
2. Paista taikinasta ohukaisia rasvassa pannulla.
3. Vatkaa kerma tai vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon hillo ja marjat, tarvittaessa vielä sokeria.
4. Tarjoile letut marjaisan vaniljavaahdon kanssa!
Valmistuaika: 1 t
Annosmäärä: n. 60 pikkulettua