Letut ja vaniljavaahto

1328

750 ml

Julià & Navinès Organic Cava Semi Seco

Espanja >DO Cava

-%

1328

750 ml

Julià & Navinès Organic Cava Semi Seco

Espanja >DO Cava

-%

Ainekset

Letut:
3 kananmunaa
6 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa

 

Vaniljavaahto:
2 dl vaahtoutuva vaniljakastike
1,5 dl hilloa
n. 5 dl erilaisia marjoa, esim. mustikoita, mansikoita

VALMISTUSOHJE

Spread the love

Mikä maistuukan tutulle ja on aina yhtä ihanaa? Letut maistuvat aina! Tarjoa lettujen kanssa vaniljavaahtoa!

 

1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää taikinaan muut aineet ja vatkaa tasaiseksi. Anna turvota 30 minuuttia.

 

2. Paista taikinasta ohukaisia rasvassa pannulla.

 

3. Vatkaa kerma tai vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon hillo ja marjat, tarvittaessa vielä sokeria.

 

4. Tarjoile letut marjaisan vaniljavaahdon kanssa!

 

Valmistuaika: 1 t
Annosmäärä: n. 60 pikkulettua